Rondleiding over Thurlede

Op 18 juni vond een rondleiding plaats waarbij een groep belangstellende Schiedammers het complex kon bekijken, en tegelijkertijd geïnformeerd kon worden over volkstuinieren bij Thurlede. Via facebook en een bericht in het Nieuwe Stadsblad was een groep van 8 belangstellenden op de rondleiding afgekomen.
Omdat het erg warm was die dag, is het geplande rondje iets ingekort. Maar de bezoekers hebben een goede indruk gekregen van het complex (zowel de Oost- als de Westkant).
In een rondje over het complex konden de bezoekers zien hoe divers de tuinen zijn, en hoe de sfeer op het complex is. Ze werden voorgelicht over de kosten van een tuin, en de manier waarop je tuinder kan worden op Thurlede.
Wat ze zagen en hoorden sprak de genodigden aan. Dus wie weet, misschien heeft Thurlede er binnenkort een aantal nieuwe leden erbij.
Bij de wandeling was ook Cees Kroone aanwezig (u kent hem misschien van de foto’s die regelmatig in het Nieuwe Stadsblad en elders gepubliceerd worden). Van zijn hand zijn de foto’s bij dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *