Toegang auto en parkeren

Doorrijden tot op het complex
Wanneer u grote spullen moet halen of brengen dan kunt u via 2 bijzondere regelingen met uw auto de Parkweg oprijden. Daarna rijdt u via het fietspad en de paden op Thurlede tot aan uw tuin. Let wel: het alleen is toegestaan om op het complex snel te laden of te lossen. Het is niet toegestaan om te parkeren of iets dergelijks.   
Het complex is eigendom van de gemeente, dat betekent dat men hier kan en zal  handhaven. 

Houdt u aan onderstaande regels: er vinden regelmatig, ook op het complex zelf, gerichte controles plaats en de boete is €145,00! 

Tuinders Thurlede:
1) iedere 2e zaterdag van de maand

Tuinders kunnen iedere 2e zaterdag van de maand vanaf 08.00 tot 12.00 uur vrij doorrijden.

Tuinders Thurlede:
2) met de doorrijkaart / ontheffing
Tijdens Corona-maatregelen:
Laat een kaart uitschrijven op de tuinwinkel of 
vraag uw kaart 2 dagen vooruit aan via secretaris.svthurlede@gmail.com. U krijgt deze dan digitaal toegestuurd. Uitprinten is niet nodig: bij controle hoeft u de kaart alleen op uw telefoon te tonen.

<<Tijdens de openingstijden van het verenigingsgebouw kunnen leden tegen een borg van € 15,- een ‘doorrijkaart’ halen. Deze kaart is een ontheffing voor de Parkweg en ons complex. De bedoeling is dat u deze kaart voor een beperkte tijdsduur, bijvoorbeeld 1 à 2 uur, gebruikt.
Vanwege de hoge jaarlijkse kosten beschikt Thurlede over slechts 2 doorrijkaarten. Wij verzoeken u dan ook om de kaart weer op tijd in het verenigingsgebouw terug te brengen. 
Heeft u de kaart ná de sluiting van het verenigingsgebouw nog in uw bezit? Retourneer de kaart dan (in een enveloppe) in de brievenbus.>>

Bedrijven
Voor reparateurs, leveranciers e.d. gelden dezelfde regels. Echter: indien deze wordt gecontroleerd mag de doorrijkaart opgehaald worden uit het verenigingsgebouw en dan getoond. De kaart hoeft dus niet al bij het oprijden van de Parkweg in de wagen te liggen. Overigens treden wetshandhavers coulant op met betrekking tot bedrijfswagens.

Parkeren
Wanneer u Thurlede wilt bezoeken met de auto dan kunt u deze parkeren op het grote parkeerterrein bij de sportcomplexen via de Parkweg. 

Invalide parkeerplaatsen
Een honderdtal meters verder, richting noord naar de hoofdingang van ons complex, zijn 4 parkeerplaatsen voor invaliden beschikbaar.