WESPENNESTEN VERWIJDEREN
Er zijn diverse meldingen gekomen over wespennesten. IRADO kan deze aanpakken. Wanneer het wespennest op een tuin zit, dan komen de kosten à € 50,– ‘voor eigen rekening van de tuinder’.
Omdat IRADO het erg druk heeft, willen we de meldingen zo snel mogelijk bundelen.
Wilt u een nest op uw tuin laten verwijderen? Meldt dit dan zo snel mogelijk bij de vereniging, met uw tuinnummer plus een omschrijving waar het nest zich bevindt.
U kunt ook nesten buiten uw tuin melden: de kosten voor het verwijderen van die nesten betaalt Thurlede.

LEVERANCIERS BLOKHUTTEN EN CHALETS
Overweegt u tot de aanschaf van een nieuwe blokhut of chalet? Wij hebben de internetsites van een aantal leveranciers op een rijtje gezet.
De meeste leveranciers bevinden zich in de regio: dit is wel zo handig als er na aanschaf van een blokhut of chalet nog service moet worden uitgevoerd.

ZATERDAG 14 SEPTEMBER
In tegenstelling tot een eerder bericht wordt de borrel op zaterdag 14 september gehouden. Aanvang is 16.00 uur. De genodigden ontvangen vanuit het Bestuur een bericht met uitnodiging.

NIEUW HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Tijdens de Buitengewone Ledenvergadering van 16 april 2019 is het concept van het nieuwe Huishoudelijk Reglement behandeld. Alle vooraf ingediende reacties zijn tijdens deze vergadering doorgenomen: waar nodig is het Reglement aangepast. Aan het einde van dit overleg hebben de aanwezige leden ingestemd met de aanpassingen en wijzigingen.
14 mei 2019 – Nieuw Huishoudelijk Reglement

OPFRISBEURT TUINWINKEL
De mensen van de onderhoudsploeg en van de werkbeurten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opknappen van de tuinwinkel. Niet alleen buiten maar ook binnen. Een deel van de gevelbetimmering is vervangen, er is geschuurd en geschilderd. Het assortiment in de winkel is aangepast, er is geruimd en er hangt een nieuwe lijst met de prijzen van producten die verkrijgbaar zijn.

GROF VUIL AFVOEREN
Wilt u uw grof vuil kwijt? Dan kunt u dit volgens de afspraken die Thurlede met Irado heeft gemaakt gratis laten afvoeren.  Hiervoor moet u wel eerst een afspraak met Irado maken: kijk hier hoe dat in zijn werk gaat