VIS-PROEVERIJ VERPLAATST:
VAN 15 JUNI NAAR ZATERDAG 6 JULI
De jaarlijkse vis-proeverij vindt dit jaar op 6 juli plaats. Bij slecht weer wordt deze activiteit afgelast. Aanvang 14.00 uur.

DEADLINE AANMELDEN VOOR
‘HEEL THURLEDE BAKT’
– 30 JUNI
Er is niets leukers dan te genieten van je opbrengsten uit eigen tuin! Heb je geen eigen opbrengsten? Fruit van de groenteboer mag natuurlijk ook! De inschrijftermijn is verlengd tot en met zondag 30 juni. Aanmelden via: communicatie@volkstuinenthurlede.nl
Klik hier voor meer informatie.

LEVERANCIERS BLOKHUTTEN EN CHALETS
Overweegt u tot de aanschaf van een nieuwe blokhut of chalet? Wij hebben de internetsites van een aantal leveranciers op een rijtje gezet.
De meeste leveranciers bevinden zich in de regio: dit is wel zo handig als er na aanschaf van een blokhut of chalet nog service moet worden uitgevoerd.

ZATERDAG 14 SEPTEMBER
In tegenstelling tot een eerder bericht wordt de borrel op zaterdag 14 september gehouden. Aanvang is 16.00 uur. De genodigden ontvangen vanuit het Bestuur een bericht met uitnodiging.

NIEUW HUISHOUDELIJK REGLEMENT
Tijdens de Buitengewone Ledenvergadering van 16 april 2019 is het concept van het nieuwe Huishoudelijk Reglement behandeld. Alle vooraf ingediende reacties zijn tijdens deze vergadering doorgenomen: waar nodig is het Reglement aangepast. Aan het einde van dit overleg hebben de aanwezige leden ingestemd met de aanpassingen en wijzigingen.
14 mei 2019 – Nieuw Huishoudelijk Reglement

OPFRISBEURT TUINWINKEL
De mensen van de onderhoudsploeg en van de werkbeurten hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opknappen van de tuinwinkel. Niet alleen buiten maar ook binnen. Een deel van de gevelbetimmering is vervangen, er is geschuurd en geschilderd. Het assortiment in de winkel is aangepast, er is geruimd en er hangt een nieuwe lijst met de prijzen van producten die verkrijgbaar zijn.

GROF VUIL AFVOEREN
Wilt u uw grof vuil kwijt? Dan kunt u dit volgens de afspraken die Thurlede met Irado heeft gemaakt gratis laten afvoeren.  Hiervoor moet u wel eerst een afspraak met Irado maken: kijk hier hoe dat in zijn werk gaat