Een geslaagd middagje wilgentenen vlechten

Dertien deelnemers gingen op Valentijnsdag in het verenigingsgebouw van Thurlede aan de slag met het maken van plantensteunen van wilgentenen. De middag had een rumoerig begin, met koffie, thee, cake, gelach en gezellig geklets. Iedereen luisterde aandachtig naar de instructie van docent Ineke Visser. Vervolgens ging iedereen aan de slag.

steeds stiller werd. De lat werd door de deelnemers hoog gelegd. Meerdere deelnemers hadden aangegeven op deze middag twee plantensteunen te willen maken. Maar dat bleek een torenhoge ambitie. Het maken van de plantensteunen bleek een behoorlijk intensieve en tijdrovende klus. Maar het resultaat mocht er zijn.

IMG-20160214-WA0006

De meeste deelnemers hadden aan het eind van de middag een wigwam van wilgentenen in elkaar gevlochten. En een enkele deelnemer vond zelfs nog de tijd en de handigheid om een tweede in elkaar te vlechten. Het was een succesvolle en heel plezierige middag, waar de deelnemers veel van hebben geleerd. Mocht u na het lezen van het verslag en het bekijken van de foto’s ook geïnteresseerd zijn, stuur dan een e-mailtje naar info@volkstuinenthurlede.nl

Bij voldoende deelname kunnen wij verderop in het jaar de cursus herhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *