Zaterdag 11 maart 2017 : Workshop hanging baskets vullen

Een aantal activiteiten die wij organiseren, organiseren we samen met de vereniging Groei&Bloei, afdeling Waterweg Noord. Deze activiteiten zijn ook voor tuinders van Thurlede toegankelijk.

Op zaterdag 11 maart bent u van harte welkom in de kas van het Lentiz College in Maasland voor de onder Groei&Bloeiers bekende workshop Hanging Baskets. Deze workshop heeft een andere opzet dan andere jaren.

Het is minstens anderhalve maand eerder dan normaal, maar dat heeft een reden. Als we eind april de baskets opmaken met de plugplantjes, dan duurt het een aantal weken voordat de basket mooi vol gegroeid is. Dat willen we dit jaar eens anders proberen. We hebben Dick Meijerink en een collega van het Lentiz College bereid gevonden om onze baskets die we op 11 maart opmaken, te verzorgen tot eind april/begin mei zodat we dan al een mooiere basket buiten kunnen hangen. Alles natuurlijk afhankelijk van hoe het weer op dat moment is.

U kunt uw eigen basket meebrengen om op te maken, maar er zijn ook nog baskets in voorraad. De prijzen liggen tussen de € 7,50 en € 10,00 voor een basket inclusief potgrond en plugplanten of aangepast als u zelf een basket heeft. De opbrengst is zoals altijd voor het Goede Doel.

Tijd: 10.00-12.00 uur Locatie: Commandeurskade 22, Maasland

Zelf meebrengen: hobbymesje als u plantgaatjes wil maken in de cocosinlegger.

Aanmelden tot zaterdag 4 maart en nadere informatie bij Thérèse: pzwaard@caiway.nl