Workshop nestkasten maken en ophangen op 15 april 2018

Op zondag 15 april van 14.00 uur tot 17.00 uur kunt u (met uw (klein)kinderen) nestkastjes voor vogels in elkaar zetten en ophangen in het openbaar groen op Thurlede.
Om meer vogels op het volkstuincomplex te krijgen, is het belangrijk dat er voldoende mogelijkheden zijn voor vogels om te nestelen. Tijdens deze workshop gaan we extra nestgelegenheid creëren door nestkasten te maken en in het openbaar groen op te hangen.

De commissie natuurontwikkeling vindt het belangrijk ook kinderen te betrekken bij natuurontwikkeling. Daarom organiseren wij de workshop nestkasten maken en ophangen voor jong en oud. De nestkastjes worden in de vorm van een bouwpakket geleverd. Kinderen en andere geïnteresseerden zetten de nestkastjes onder begeleiding in elkaar.

De workshop vindt plaats in het verenigingsgebouw.

Deelname aan deze workshop is gratis. Wilt u een nestkastje maken om in uw eigen tuin op te hangen, dan kan dat tegen de kostprijs van 6,50 euro.  Geef dit dan aan bij aanmelding voor deze activiteit.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan: communicatie@volkstuinenthurlede.nl. of een briefje achter te laten met uw naam, adres en telefoonnummer in de brievenbus van het verenigingsgebouw.